Najveći slavonski auto-moto oglasnik

Niste prijavljeni!

NIPPON RENT A CAR

Usluga najma osobnih vozila po povoljnim cijenama! Klikni za detalje!!!
pošalji tekst Ispiši tekst

Prodaje se autoosijek.com


Nakon 10 godina rada projekt osječke tvrtke SLink traži novog vlasnika. Natječaj je otvoren do 30.11.2015.

Odlukom uprave tvrtke, a poradi dugoročne strategije usmjeravanja razvojnih aktivnosti u segment kreiranja informacijskih sustava odlučili smo projektu autoosijek.com pronaći novog vlasnika.

Najveći slavonski auto-moto oglasnik autoosijek.com na tržištu je prisutan više od 10 godina. Ovaj Internet projekt tijekom godina djelovanja ostvario je sljedeće:

  •     Više od 5 milijuna posjeta
  •     Više od 50 milijuna otvorenih stranica
  •     Više od 1 milijun kuna prihoda
  •     Više od 6.500 registriranih korisnika
  •     Više od 150 pravnih subjekata u svojstvu partnera
  •     Više od 2.000 fanova na društvenim mrežama
  •     Više od 98.000 objavljenih oglasa


Za upravljanje sadržajem je korišten vlastiti kreirani CMS sustav, a tehnologije korištene u izradi su: HTML, CSS i jQuery za prikaz stranice te PHP i MySQL u pozadini.

Uvjeti natječaja

Vjerujemo kako svakodnevnim rastom Internet tržišta gornji brojevi mogu biti još bolji te tim povodom otvaramo natječaj za prodaju od 1. studenog 2015. u trajanju od 30 dana.

Za sve zainteresirane pripremili smo
natječajni elaborat koji detaljnije opisuje projekt, a koji se može dobiti na zahtjev putem sljedećeg linka: http://www.autoosijek.com/info/natjecaj-za-prodaju-autoosijekcom/414/

Na natječaj se mogu prijaviti pravne i fizičke osobe po
modelu licitacije, a neće se razmatrati ponude manje od 50.000kn netto. Najizdašnija ponuda biti će prihvaćena i proglašena pobjednikom natječaja.

Razmislite o svim potencijalima interneta i ovoga projekta i ponudu pošaljite
najkasnije do 30. studenog 2015. na mail adresu info@slink.hr ili poštom na SLink, Kestenova 54, 31000 Osijek naslova 'Ponuda za autoosijek.com'.

Po finalizaciji natječaja 5. prosinca 2015. svi sudionici će biti obavješteni o rezultatima, a potom će se realizirati kupoprodaja potpisom ugovora s odabranim kupcem.

Kupnjom projekta kupac preuzima sve domene, programski kod, bazu podataka, korisničke račune na društvenim mrežama kao i sva prava na svu prošlost i budućnost autoosijek.com.

Moguće je ugovaranje podrške i daljnjeg razvoja rješenja prema želji kupca, ali se ugovara zasebno te nije predmet ovog natječaja.