Najveći slavonski auto-moto oglasnik

Niste prijavljeni!

Autoservis PEJO - "KLJUČ U RUKE"

Dovezite nam Vaš automobil i sve ostalo je naša briga: servis,tehnički pregled i osiguranje
pošalji tekst Ispiši tekst

Prodaje se autoosijek.com


Nakon 10 godina rada projekt osječke tvrtke SLink traži novog vlasnika. Natječaj je otvoren do 30.11.2015.

Odlukom uprave tvrtke, a poradi dugoročne strategije usmjeravanja razvojnih aktivnosti u segment kreiranja informacijskih sustava odlučili smo projektu autoosijek.com pronaći novog vlasnika.

Najveći slavonski auto-moto oglasnik autoosijek.com na tržištu je prisutan više od 10 godina. Ovaj Internet projekt tijekom godina djelovanja ostvario je sljedeće:

  •     Više od 5 milijuna posjeta
  •     Više od 50 milijuna otvorenih stranica
  •     Više od 1 milijun kuna prihoda
  •     Više od 6.500 registriranih korisnika
  •     Više od 150 pravnih subjekata u svojstvu partnera
  •     Više od 2.000 fanova na društvenim mrežama
  •     Više od 98.000 objavljenih oglasa


Za upravljanje sadržajem je korišten vlastiti kreirani CMS sustav, a tehnologije korištene u izradi su: HTML, CSS i jQuery za prikaz stranice te PHP i MySQL u pozadini.

Uvjeti natječaja

Vjerujemo kako svakodnevnim rastom Internet tržišta gornji brojevi mogu biti još bolji te tim povodom otvaramo natječaj za prodaju od 1. studenog 2015. u trajanju od 30 dana.

Za sve zainteresirane pripremili smo
natječajni elaborat koji detaljnije opisuje projekt, a koji se može dobiti na zahtjev putem sljedećeg linka: http://www.autoosijek.com/info/natjecaj-za-prodaju-autoosijekcom/414/

Na natječaj se mogu prijaviti pravne i fizičke osobe po
modelu licitacije, a neće se razmatrati ponude manje od 50.000kn netto. Najizdašnija ponuda biti će prihvaćena i proglašena pobjednikom natječaja.

Razmislite o svim potencijalima interneta i ovoga projekta i ponudu pošaljite
najkasnije do 30. studenog 2015. na mail adresu info@slink.hr ili poštom na SLink, Kestenova 54, 31000 Osijek naslova 'Ponuda za autoosijek.com'.

Po finalizaciji natječaja 5. prosinca 2015. svi sudionici će biti obavješteni o rezultatima, a potom će se realizirati kupoprodaja potpisom ugovora s odabranim kupcem.

Kupnjom projekta kupac preuzima sve domene, programski kod, bazu podataka, korisničke račune na društvenim mrežama kao i sva prava na svu prošlost i budućnost autoosijek.com.

Moguće je ugovaranje podrške i daljnjeg razvoja rješenja prema želji kupca, ali se ugovara zasebno te nije predmet ovog natječaja.