Najveći slavonski auto-moto oglasnik

Niste prijavljeni!

NIPPON RENT A CAR

Usluga najma osobnih vozila po povoljnim cijenama! Klikni za detalje!!!
pošalji tekst Ispiši tekst

Servis automobila Osijek: ovlašteni Bosch AutoServis Rudec


Rudec_bannerBosch servis automobila pruža prvoklasnu uslugu, prihvatljive cijene i kompetenciju za sve marke vozila. Nenadmašna kvaliteta naših usluga i proizvoda zasniva se na tijesnoj suradnji s firmom Robert Bosch GmbH. Kod nas se u prvom redu koristi paleta pribora i rezervnih dijelova Boscheve kvalitete.

Osim toga, kod nas se redovita školovanja jednostavno podrazumijevaju. U sklopu specijalne Boscheve obuke stalno se aktualizira 'know-how' pristup naših djelatnika u raznim stručnim područjima. Naš servisni tim napreduje zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu Robert Bosch GmbH na području tehnike motornih vozila, kao i kvalitetnim proizvodima, te nudi klijentima prvoklasnu uslugu. Uvjerite se sami: drago nam je što možemo brzo i uz prihvatljivu cijenu ispuniti Vaše želje:

Održavanje vozila

Održavanje vozila osnovni je preduvjet sigurnosti i tehničke ispravnosti vozila. Upoznajte se s našom sveobuhvatnom stručnošću u radu s motornim vozilima. Bez obzira tražite li stručnjake za pitanja komfora ili za područje motora i pogona vozila - naši su stručnjaci kompetentni za sva područja te jamče kvalitetno održavanje Vašeg vozila.

Kompjuterska dijagnostika

Naš servisni centar raspolaže s različitim dijagnostičkim uređajima nove generacije. Na taj način u mogućnosti smo u najkraćem vremenu detektirati kvar na Vašem vozilu i sugerirati najbolje rješenje. Naši servisni stručnjaci rade s najsuvremenijom kompjuterskom dijagnostikom i koriste isključivo dijelove vrhunske kvalitete.

Servis ispušnih cijevi

Naše dugogodišnje iskustvo u održavanju ispušnih sustava (auspuha) te veliki izbor originalnih homologiranih dijelova jamstvo su kvalitetne usluge u našem servisu, za sve vrste vozila.

Servis klima uređaja

Posjetite nas kako bi provjerili stanje klima sustava u Vašem vozilu. Redovnom kontrolom auto-klima uređaja te dezinfekcijom, smanjujete mogućnost neželjenog kvara i neugodnih mirisa prilikom korištenja uređaja u Vašem vozilu.

Priprema vozila za tehnički pregled

Želite pripremiti svoje vozilo za tehnički pregled ili jednostavno biti sigurni u tehničku ispravnost Vašeg vozila? Naši servisni stručnjaci provjeriti će sve bitne funkcije Vašeg vozila te sugerirati zamjenu oštećenih, dotrajalih ili neispravnih dijelova.

Komjuterska optika kotača

Balansiranje kotača i podešavanje optike bitan su čimbenik sigurnosti vožnje i ekonomičnosti u ekspoataciji gume. Kako bi se Vaše vozilo što bolje ponašalo na cesti nužna je provjera stanja kotača i ovjesa.

Prodaja rezervnih dijelova

Bosch je jedan od najvećih proizvođača opreme za motorna vozila. Vozači osobnih automobila i profesionalni vozači pouzdaju se u naše proizvode i usluge u čitavom svijetu, a mi se brinemo da tako i ostane. Naši proizvodi nude optimalna rješenja za sve potrebe.

Eko test

Napravite pregled stanja motora prije tehničkog pregleda - EKO test - ispitivanje ispušnih plinova na vozilima pogonjenim benzinskim i dizelskih motorima.

Za dodatne informacije, kontaktirajte nas s povjerenjem

Autoservis Rudec
Duga ulica 12
31000 Briješće, Osijek
tel. 031/280-616, fax. 031/281-717
e-mail: info@rudec.hr
web: www.rudec.hr